Algemene voorwaarden


-De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen en offertes.

-De prijzen op de site zijn inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.

-Na het plaatsen van een bestelling, ontvangt u een bevestiging van de bestelling met daarin het totaalbedrag (inclusief verzendkosten) en het bankrekeningnummer waarop u het bedrag kunt overmaken. Door een akkoord te geven via een retourmail geeft u aan dat u de voorwaarden accepteert en binnen een week het totaalbedrag overmaakt op de rekening van Ronde Tuinen.

-Ronde Tuinen accepteert vooruitbetaling per bank.

-U heeft de mogelijkheid de bestelling binnen 24 uur na bevestiging te annuleren, zonder extra kosten. Annuleren doet u via info@rondetuinen.nl. Indien u de bestelling niet binnen 24 uur heeft geannuleerd, bent u betalingsplichtig.

-Ronde Tuinen streeft naar verzending binnen 10 werkdagen nadat de betaling ontvangen is.

-U heeft de mogelijkheid om uw pakket in Garnwerd, Provincie Groningen, af te halen. Dit dient u aan te geven bij uw bestelling. Het afhalen van uw pakket(ten) kan alleen op afspraak. De verzendkosten zullen dan komen te vervallen.

-Indien u niet thuis bent bij aflevering ontvangt u een kaartje in de brievenbus, u dient dan binnen de gestelde termijn contact op te nemen met het vermelde depot en een nieuwe bezorgafspraak te maken of de bestelling zelf op het depot af te halen.

-Indien een zending geweigerd wordt of niet is af te leveren is Ronde Tuinen gerechtigd de gemaakte verzendkosten op u te verhalen.

-Artikelen besteld bij Ronde Tuinen mogen zonder opgaaf van reden geretourneerd worden. Voor retourzenden volg de onderstaande stappen. Het retour zenden van artikelen moet binnen 7 werkdagen na ontvangst. Producten dienen onbeschadigd en ongebruikt te zijn. De kosten van het retour zenden zijn altijd voor rekening van de koper. Deze zijn afhankelijk van het volume en het gewicht van het pakket. Neem voor de prijs die op uw pakket van toepassing is contact met ons op.

Retourzenden:

1.Stuur z.s.m. een mail naar info@rondetuinen.nl waarin u de retourzending kenaar maakt. Vermeld hierbij uw naam, het bestelnummer, bankrekeningnummer en een korte toelichting. Retourzendingen die niet vooraf zijn aangemeld worden niet teruggenomen.

2.U ontvangt hierna per mail een bevestiging van Ronde Tuinen met daarbij het adres waar u uw naar kunt bestelling retourneren.

3.verpak de artikelen zoveel mogelijk in de originele verpakking dusdanig dat mogelijke beschadiging wordt vermeden. Voeg een briefje toe met daarop uw naam, mailadres, en het bestelnummer. U draagt zelf de kosten van de retourzending.

4.Ronde Tuinen controleert de artikelen nadat ze zijn ontvangen. Vanzelfsprekend dienen de artikelen in ongeschonden staat te zijn aangekomen.

5.Indien aan de bovenstaande eisen is voldaan zal Ronde Tuinen het betaalde aankoopbedrag, minus de door Ronde Tuinen gemaakte verzendkosten restitueren. Dit gebeurt binnen 7 dagen nadat de artikelen retour zijn ontvangen. Indien niet aan bovenstaande eisen is voldaan, zullen de artikelen niet worden teruggenomen en bent u betalingsplichtig. U bent verder betalingsplichtig als: u niet binnen 7 dagen na ontvangst op het afleveradres heeft geannuleerd, of als u de bestelling wel heeft geannuleerd, maar Ronde Tuinen de artikelen niet retour heeft ontvangen en u geen bevestiging van annulering kunt overleggen, en evenmin enig bewijs heeft dat het pakket daadwerkelijk is verzonden.

-Artikelen die op maat gemaakt zijn kunnen niet worden geretourneerd.

-Ronde Tuinen levert handwerk, hierdoor is elk product uniek en kan het door u ontvangen exemplaar iets afwijken van de afbeelding op de website.

-wanneer u de ronde tuin ontvangt heeft deze, door het natuurlijke corrosieproces, de definitieve roestkleur nog niet bereikt. Vanaf het moment dat u de cirkels buiten legt, zal, afhankelijk van de (weers)omstandigheden de definitieve kleur na ongeveer een jaar bereikt worden.

-voor speciale bestellingen en groottes boven Ø 0.95 zal gewerkt worden met normaal staal. Dit staal wordt via een speciale procedure bewerkt waardoor het een prachtige roestbruine kleur krijgt.

-Alles op deze website is auteursrechtelijk beschermd. Niets van deze website mag zonder toestemming van ons worden gebruikt.

-De door u verstrekte persoonsgegevens worden door ons niet aan derden doorgegeven.

-In geval van overmacht heeft Ronde Tuinen het recht om uitvoering en levering van uw bestelling op te schorten dan wel de overeenkomst te ontbinden. Dit wordt u schriftelijk meegedeeld zonder dat Ronde Tuinen verplicht is tot enige schadevergoeding.

- aangevraagde orders en offerte maken gebruik van de prijzen die actueel zijn op het moment van aanvraag.

-Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden. Hoewel bij de samenstelling van de inhoud van deze website de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt betracht, bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Ronde Tuinen accepteert geen enkele aansprakelijkheid voor de informatie dan wel voor actie die u wel of niet neemt op basis van deze informatie. Ronde Tuinen is niet aansprakelijk voor de gevolgen van activiteiten die worden ondernomen op basis van informatie, verstrekt door deze website of via sociale media.

-Op alle overeenkomsten is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.
TerugWelkom.html